Správy z priemyslu

Diódové laserové odstránenie chĺpkov

2021-07-05

Keďže princíp DoesDiódové laserové odstránenie chĺpkovje absorbovať pigment vo vlasových folikuloch, aby sa dosiahol efekt odstraňovania chĺpkov, ak ľudia s čiernou pokožkou vykonávajú odstraňovanie chĺpkov, časť laserovej energie môže byť počas periódy absorbovaná, čo môže spôsobiť poškodenie pokožky. A ak ide o osoba so svetlou pokožkou a tmavšími vlasmi nielenže nepoškodí pokožku počas procesu, ale účinok je tiež zrejmý. Preto je laserová epilácia vhodná pre ľudí so svetlou pokožkou a tmavými vlasmi a nie je vhodná pre ľudí s tmavou pokožkou alebo svetlými vlasmi.

Aké sú vedľajšie účinkyDiódové laserové odstránenie chĺpkov?
1. Bolesť.
Každý človek má inú toleranciu bolesti. Niektorí ľudia môžu mať pri každom zastavení ožarovania miernu bolesť kože, no táto bolesť po ukončení ožarovania zmizne, takže sa netreba príliš obávať.
2.erytém.
Po ožiarení laserom je na ožarovanej pokožke prechodné začervenanie kože.
3. Peeling.
Niektorí ľudia budú mať po odstránení chĺpkov nejaké hnedé chrasty, ale tento druh chĺpkov prirodzene odpadne po 1 týždni.
4. pigmentácia.
Malý počet ľudí bude mať po liečbe orieškové škvrny. Toto je reakcia kože na laserové ošetrenie, ale nie všetci pacienti s odstránením chĺpkov sa objavia. Súvisí to so špeciálnou stavbou jednotlivca. Niektorí ľudia počítajú po výskyte hyperpigmentácie.
Obnoví sa do mesiaca.
5. Jazvy.
Špeciálna postava niektorých milovníkov krásy alebo niektorých epilátorov nevenuje pozornosť čisteniu pokožky po operácii, čo vedie k bakteriálnym infekciám a malé jazvy sú náchylné na vznik.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept